Header Ads

Powered by Blogger.

Reconnect Slay

May 22, 2020
Ky Plugin Reconnect slay, Dmth Ato Qe Bajn retry ne console ma shum se 1 her marin slay automatikisht, Dhe Eshte I Testuar Funksionon Ne C...Shkarko

Unban Menu

May 08, 2020
Ky Plugin eshte Lista e ndalesave te lojtarve ne server, gjithashtu mundesh ti heqish ndalesat, Dhe Eshte I Testuar Funksionon Ne Cs 1.6 S...Shkarko

Damager

May 08, 2020
Ky Plugin eshte per te treguar demtimin e lojtarit kundershtar, Dhe Eshte I Testuar Funksionon Ne Cs 1.6 Server ⇓ Per Ta Shkarkuar  Kl...Shkarko

Ping Faker

May 05, 2020
Ky Plugin Pingu i rem Dmth Ato Qe kan problem me pingun , ne server pingu i del max 10,dhe eshte i testuar funksionon ne Cs 1.6 Server ...Shkarko

Bejto_v4.cfg

April 26, 2020
================================================================= Config Nga Bejto_Al                                                    ...Shkarko